Het materiaal van Funky Felt

De prikborden van Funky Felt zijn gemaakt van gecertificeerde gerecyclede materialen. Hierdoor kies jij voor een duurzame oplossing in je huis of kantoor als je één van onze producten ophangt. De prikborden worden gemaakt van PET-materiaal. Dit is samengesmolten gerecycled materiaal, dat wordt gekleurd en samengeperst. Op die manier kun je het PET-vilt van elke mogelijke vorm voorzien. In ons geval vierkante- of zeshoekige prikborden.

Funky Felt gebruikt uitsluitend gerecyclede materialen: zo krijgen oude flessen, kleding en kunststof materialen een mooie nieuwe bestemming en komen ze niet op de afvalhoop terecht.

Een akoestische oplossing voor holklinkende ruimtes

PET-vilt wordt veel gebruikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Vilt heeft namelijk een geluiddempend effect in holle ruimtes. Werk je in een grote ruimte waar het geluid doorheen galmt, dan zijn vilten wandpanelen bijvoorbeeld een goede optie voor een verbetering van de akoestiek. Er zijn allerlei soorten oplossingen hiervoor, zoals wandpanelen, prikborden, afscheidingswanden en losse stukken vilt.

Vilten prikborden voor op de muur

Heb jij een klein thuiskantoor met weinig meubilair? Als er weinig spullen in een ruimte staan, dan klinkt zo’n ruimte vaak holler dan je zou willen. Jouw thuiskantoor kan baat hebben bij het gebruik van vilt op de muren. Verbeter de akoestiek van de holle ruimte door onze vilten prikborden op de muur aan te brengen. Hoe meer vilt, des te beter de galm in de ruimte wordt verminderd. Het geluiddempende effect is alleen van toepassing in de ruimte zelf: het helpt bijvoorbeeld niet bij geluidsoverlast van de buren.

Gerecyclede prikborden van vilt

De gerecyclede prikborden van Funky Felt zijn multifunctioneel. Zo kun je ze natuurlijk gebruiken voor het ophangen van notities, boodschappenlijstjes, foto’s, tekeningen en kaarten. Daarnaast kun je er ook bureauaccessoires aan hangen, zoals een schaar. En wat te denken van kettingen en armbanden? Hang ze om een punaise en je hebt je mooiste sieraden altijd voor het grijpen. De prikborden zijn hierdoor geschikt voor in alle ruimtes in je huis, maar ook perfect voor op kantoor.

Prikborden van Funky Felt

  • Multifunctioneel en geschikt voor in elke ruimte
  • Gemaakt van duurzaam gerecycled PET-materiaal
  • Leverbaar in trendy vormen en kleuren
  • Kan een geluiddempend effect hebben in een hol klinkende ruimte